Allt om inredning barnrum!

Barnmöbler


Har ditt barn kommit upp i åldern då hon kan peka och visa vad hon gillar? Då kan det vara dags att ge henne lite större inflytande över sitt rum. Att titta på barnrumsinredning och barnmöbler på nätet tillsammans med sitt barn kan vara både roligt och ett bra sätt att ta komma närmare varandra.

Börja med att fundera på vad ditt barn tycker om. Är hon kanske mest intresserad av djur eller är det bara bilar och flygplan som gäller? Att hitta och utgå från ett särskilt tema brukar vara ett smart sätt att inreda ett barnrum på. Hos onlinebutiken Tapetorama finns exempelvis ett brett utbud av läckra barntapeter. Varför inte välja en barntapet med massa bokstäver på om ditt barn håller på att lära sig alfabetet? Eller tycker ditt barn om dinosaurier? Hos Tapetorama finns det en mängd olika tapeter med just dinosaurier i olika färger och modeller att välja på.

Om du väljer att inreda barnrum med en mer neutral tapet finns det istället möjlighet att liva upp rummet med roliga väggdekaler. På sajten Wallstyle finns en mängd fantasifulla dekaler att välja mellan, exempelvis monster, stjärnfall och fotavtryck. Väggdekaler är också enkla att fästa och ta loss om du vill sätta dit något annat. Även mätstickor kan vara dekorativa och roliga att ha i ett barnrum eftersom barn växer fort. Nätbutiken Barnparadiset har mätstickor för alla smaker, exempelvis i form av en häst, bilar eller en giraff. Om ditt barn gillar böcker kan det också vara snyggt och funktionellt att sätta upp böckerna på nåbara barnbokhyllor. Både sajten Lekmer och Trä-Otto har fina bokhyllor för barn som kan vara värda att titta på.

Billiga barnmöbler på nätet

För dig som är intresserad av inredning barnrum är det perfekt att använda sig av nätet för att jämföra priser på till exempelvis hemsidan Barnmöbler.net, vilket både är smart och tidseffektivt. Genom sajten Pricerunner kan du enkelt skriva in vad du söker och få upp en lista på de billigaste barnmöblerna. Det är också bra att gå in på butikens hemsida för att se om det finns någon särskild pågående kampanj för den vara du är ute efter. Att prenumerera på nyhetsbrev från olika barnbutiker är också ett sätt bra sätt att hålla koll på rabatter och specialerbjudanden.  Läs gärna mer om barninredning på nätet.

När du väl har valt barntapet och tema för barnrummet kan det vara dags att titta på olika sängar. Barnsängar finns i en mängd olika priser och stilar. Har du exempelvis trångt om utrymme kan det vara värt att titta på en loftsäng. Genom att sängen kommer upp kan du utnyttja utrymmet under till skrivbord eller myshörna. Prisvärda loftsängar går exempelvis att hitta på nätet hos Lajbansson och Ellos. Om du föredrar att köpa en säng som står på marken så finns det en mängd inspirerande modeller att välja mellan. På nätbutiken Lifequality Products kan du bland annat köpa en tuff barnsäng i form av en röd racerbil. Och om du har två barn kan du passa på att köpa en våningssäng som ser ut som en dubbeldäckare. Efter ett sådant inköp behöver du antagligen aldrig mer kämpa med att få ungarna i säng!

Annonser: